Volg en Like ons opĀ 

Image

De Patattekens van Metaal die kunnen er wat van. Dat weet iedereen. Nou niet helemaal iedereen, maar in Alem (dat ligt nog net in Gelderland, maar men spreekt er wel met de zagte gee) was er in ieder geval een die een mooi Patatje Metal-schijfje had. Hij liet deze horen aan zijn gezaghebbende vrinden en de zaak was geschied,.

Image

Uw Kroniekschrijver doet graag alsof het een horreur is als Patatje Metal komt optreden. Maar meestal is het gewoon gaaf. Doch deze keer was het echt zo, zoals ik menig maal beschrijf. De lucht had een loodgrijze kleur en was zwanger van de zwaarste regen- en hagelval. Doch er viel geen spatje. De Patatjes kwamen aan, deze keer niet gezeten op hun gitzwarte dan wel edelblanke paarden, maar zij werden vervoerd door hun nieuw aangeschafte metalmobiel, liefdevol 'Limonaise' gedoopt. Maar gingen zij er verder liefdevol mee om? Neen, zegt uw Chroniqueur, met name Het Beest gedroeg zich onbeschaamd en ging bovenop het dak staan. Hij werd later duchtig in elkaar gebeukt door de andere bandleden.

Image

De sjoo zelf was een spektakel dat zijn wederga slechts kent in de andere optredens van Patatje Metal en misschien de meest geslaagde optredens van Judas Priest of Kiss. De aanwezige gasten werden wild en hadden de tijd van hun leven. Tevens waren er jongelingen aanwezig, die poseerden gelijk de oudere rockgarde. Compleet met luchtgitaar en luchtbasgitaar.

Het mocht natuurlijk ook niet ontbreken aan de nodige deerntjes die knotsverliefd naar Marco Borsatan en de zijnen aan het kijken waren. Hun diepe zuchten werden nog maar net overstemd door het brute metalgeweld dat de heren Patatjes produceerden.

Helaas was het na een uurtje alweer gedaan en moest het podium worden geruimd voor respectievelijk de band zonder experience en de wc banaan.