Volg en Like ons op 

22 oktober 2006, Café de Nachtegaal te Dommelen.
De alom gevreesde Patatjes van Metaal treden aan. Voor zover de dorpelingen niet geïntimideerd zijn door de roep van Patatje Metal die hen vooruit is gesneld, zijn zij aangetreden en hebben zij plaatsgenomen voor het podium. Het was daarbij niet het allergrootste podium dat de Patatjes hebben betreden, maar dat kan niemand enige biet schelen. Als er maar gefeest wordt en nogal wat bier wordt genuttigd. 

Image
Marco omklemt zijn Microphoon met beide handen

En laat dat nou precies zijn wat het geval was. Rocken, joh, dat gelooft een mens niet als zij of hij er niet zelf bij was. Waren het nog een beetje chickies die het aanzien waard waren, dan, die zich daar tentoonstelden? Ja en nee. Eigenlijk nee. Voornamelijk kerels en tsjiks die eigenlijk te jong waren om zichzelve aan te verlustigen. En natuurlijk de moeder van Rammstein Shaffy, hmmmmmmm.

Genoeg details, jongens. Vielen de ladies nog in katzwijm vanwege Marco Borsatan? Jazeker en degenen die bij hun positieven bleven kwamen het podium op kruipen en vroegen of ze het zweet van zijn laarzen mochten likken. (dramatization)

Kortom het was weer een fijn avondje rocken met de patatten. Volgende keer weer!