Volg en Like ons opĀ 

ImageZum Schluss,helemaal op het einde. Ja jongens, dan hebben we het toch zeker wel over de Apocalyps. En wat is nou een Apocalyps zonder Ruyters. Niks! Dit moeten de organisatoren van het Zum Schluss-festival ook gedacht hebben toen ze een line-up bedachten.
Wat een zotten! Doem en verderf, dat zijn woorden die bij Patatje Metal horen. En krankzinnigheid alsmede promiscuïteit. Dat zijn echter zaken die op de negatieve kant van de balans staan. Op de positieve (krediet-)kant staan: plezier, rocken, medezingen met bekende nederpopsongs, het hoofd uit de kom doen geraken tijdens het headbangen op metalriffs. Chicks laten -uitzinnig geworden door dit metalgeweld- hun tieten zien.
Soms breekt er een gevecht uit en daar is op tweeërlei wijze van te genieten: 1) men geraakt niet in het gevecht verwikkeld en kan gadeslaan hoe zijn irritante buurman het pak slaag van zijn leven krijgt of 2) men is wel deelgenoot van het handgemeen en is aan de winnende hand. Uw Chroniqueur wijdt uit over deze onplezantheden, terwijl de boodschap eigenlijk dient te zijn: Kom toch kijken naar deze prevalerende metalshow. Neem iedereen mee zodat je kan genieten van die Brabantse rockhelden Marco Borsatan, Het Beest, Rammstein Shaffy, Grad Demön en de drumterrorist Dennie Antichristian.

 Waar? Kerkplein, Someren Eind
Wanneer? 2 augustus 2009, 17:45u
Meer info? www.zumschluss.nl

Kledingadvies: De heren trekken een te korte broek aan. Lache!
De dames trekken een te krap t-shirt aan.